پهبادهای آتش نشان، یک ضرورت مهم ایمنی برای مشهد است اجرای طرح اهدای کلاه ایمنی به موتورسواران در مشهد با همکاری شهرداری و پلیس احداث قطار «مشهد - گلبهار - چناران» سرعت می‌گیرد رینگ پیرامونی و پارک خطی بوستان کرامت مشهد مرداد ۱۴۰۳ به بهره‌برداری می‌رسد ویدئو | طهوریان‌عسکری: طی ۲ سال اخیر تحول مطلوبی در حاشیه شهر مشهد رخ داده است گفتگو با مخترع نمونه خراسان‌رضوی | بومی‌سازی قطعات و تکنولوژی ریلی ضروری است بیش از ۴۰ درصد متکدیان در مشهد، معتاد هستند | برخی خود را به شکل «زنان» درمی‌آورند رونمایی از نخستین چاپ‌برگردان روزنامه ادب هر ثانیه بیش از ۲۰ کیلوگرم پسماند در مشهد تولید می‌شود مشهد در کنار  کنارک | روایت خدمت نیرو‌های شهرداری مشهد برای کمک به سیل‌زدگان در سیستان و بلوچستان «زنگ سپاس معلم» در مشهد نواخته شد | استاندار خراسان رضوی: مسیر انقلاب در حال طی شدن است + فیلم رکوردی تازه برای مشهد ثبت شد اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد جشن بزرگ «خدا قوت کارگر» در مشهد برگزار شد + فیلم برپایی خیابان امام رضایی‌ها نقطه عطف برنامه‌های دهه کرامت اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد
سرخط خبرها

شهروند خبرنگار | بافت قدیمی کاروانسرای اصفاک در بشرویه خراسان جنوبی

  • کد خبر: ۱۰۵۲۲۷
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۵
شهروند خبرنگار | بافت قدیمی کاروانسرای اصفاک در بشرویه خراسان جنوبی
تصاویری از بنای تاریخی کاروانسرای اصفاک بشرویه از نگاه دوربین مخاطب شهرآرانیوز.

کاروانسرای اصفاک بشرویه یکی از آثار تاریخی و جا‌های دیدنی بشرویه است. در شهر بشرویه استان خراسان جنوبی آثار تاریخی متنوعی وجود دارد. این کاروانسرا اصفاک بشرویه نامیده شده، زیرا در روستای اصفاک قرار دارد.

روستای اصفاک فاصله چندانی با شهر بشرویه ندارد. مسافران زیادی به خاطر این کاروان سرا اصفاک بشرویه را برای اقامت انتخاب می‌کنند. زیرا این بنای تاریخی پس از بازسازی به اقامتگاه بومگردی اصفاک تبدیل شده است.

کاروانسرای اصفاک یکی از کاروانسرا‌های تاریخی ایران است که بنای کلی آن نسبتاً سالم مانده است. البته در طول تاریخ دخل و تصرف‌هایی در این بنا صورت گرفته است. اما شالوده کلی بنا دست نخورده باقی مانده است. این کاروانسرا یکی از بنا‌های دو ایوانی است که محور تقارن آن در راستای شمال غربی- جنوب شرقی است.

با توجه به اینکه کتیبه‌ای در بنا وجود ندارد تعیین زمان ساخت آن بسیار دشوار است. اما با توجه با ساختار بنا احتمالاً قدمت این بنا به دوران صفویه باز می‌گردد؛ بنابراین قدمت کاروانسرای اصفاک بیش از چهارصد سال است.

 
عکس ارسالی از جواد پورعیدی
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->